O nama

S ponosom vam predstavljamo priču koja je započela generacijama unazad i nastavila da se razvija s ljubavlju, posvećenošću i predanošću.
Naša porodična kompanija osnovana je 1993. godine s jednim jasnim ciljem – da pruži kvalitetne proizvode i usluge koji će zadovoljiti potrebe kupaca. Bavimo se proizvodnjom, zamrzavanjem i preradom voća. Već decenijama prenosimo znanje i veštine na temeljima poverenja koje smo uspostavili kroz kooperantsku saradnju sa domaćinstvima iz našeg najbližeg okruženja.

Počevši kao manja porodična firma, naša kompanija je tokom godina postepeno rasla i proširila svoje poslovanje. Fokus je na preradi svežeg voća u zamrznute proizvode, što omogućava da se zadrže prirodni ukus, tekstura i hranljiva vrednost voća. Proces prerade se odvija u savremenoj hladnoj preradi, gde se voće pažljivo obrađuje kako bi se očuvala svežina i kvalitet.

Flora-Hladnjaca
Flora-Raspberry

U našoj kompaniji kombinujemo tradicionalne vrednosti s modernim pristupom, kako bismo ostali korak ispred tržišnih trendova i pružili našim kupcima najbolje moguće iskustvo. Svojim širokim asortimanom proizvoda i usluga, trudimo se da zadovoljimo raznovrsne potrebe kupaca. Uz sve to, naša kompanija takođe snažno podržava zajednicu u kojoj poslujemo. Verujemo u važnost društvene odgovornosti i aktivno se uključujemo u inicijative koje unapređuju kvalitet života ljudi i zaštite životne sredine.

Posedujemo hladnjaču koja je izgrađena 2004. i pogon za toplu preradu napravljen 2011. godine. Kao veliki benefit ističemo povoljno okruženje u naselju Sađavac, obogaćeno kvalitetnim zasadima maline. Na godišnjem nivou proizvodemo i preradimo do 4000t voća u skladu sa implementiranim važećim standardima još od 2005. godine.

Flora-Vegan-Gluten-Free-Natural
Zaposleni

Zaposleni

Kao kompanija koja ima preko 30 stalno zaposlenih, orijentisani smo na brigu o svakom pojedinačno i
pružamo im podršku kroz različite inicijative i programe. Trening programi imaju za cilj osnaživanje
radnika. Redovno sprovodimo procene rizika i mere zaštite kako bi se osigurala sigurnost, pridržavajući se propisa o zaštiti na radu i higijeni hrane.

Flora-Activity

Aktivnost i učešća

Osim što smo stekli reputaciju kroz kvalitet svojih proizvoda, aktivno učestvujemo na sajmovima hrane
kako bi predstavili svoje proizvode i ostvarili nove poslovne mogućnosti. U saradnji sa Britansko-Srpskom Privrednom komorom,izlagaćemo naše proizvode na IFE Event 2024 u Londonu od 25-27 Marta 2024. godine.

Flora-Vegan-Fruits

Sertifikacija

 

Posedujemo sertifikat BRC Food (British Retail Consortium) kojim iskazujemo visok nivo posvećenosti kvalitetu i bezbednosti hrane. Važno je napomenuti da sertifikat BRC Food nije samo jednokratna nagrada, već kontinuirani process koji se revidira svake godine.

Flora je sertifikovana Kosher standardom dobijenim od strane nadležnog rabinskog nadzora. Košer sertifikat pruža jevrejskim potrošačima sigurnost i poverenje da proizvod ili usluga odgovara njihovim verskim prehrambenim potrebama i propisima.

Vaša Korpa

Vaša korpa je prazna

Posetite Prodavnicu

Ukupno

0.00 рсд

Flora - Ivanjica