KONTAKT

“FLORA” doo, Ivanjica
Sađavac bb
SRBIJA
COLDSTORE IVANJICA

Tel: (+ 381 32) 660 015
(+ 381 32) 651 715
Fax: (+ 381 32) 660 016

floram@eunet.rs

Pišite nam

Ako imate pitanja, predloge ili sugestije, slobodno nam pišite,
rado ćemo Vam odgovoriti

IZJAVA O PRIVATNOSTI PODATAKA

Firma Flora štiti vašu privatnost u primeni tehnologije koja vam omogućava najbolji i siguran način korištenja interneta. Ovaj dokument odnosi se na web stranicu firme Flora i upravlja načinom prikupljanja podataka i njihovim korištenjem.

Koristeći se web stranicom, pristajete na prikupljanje podataka i uslove korišćenja kako su izneseni u ovoj Izjavi.

Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo dole navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove Izjave molimo vas nemojte koristiti Internet strane firme Flora doo Ivanjica.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Sakupljamo isključivo one podatke koje nam vi dostavite, na primer podatke o vašoj elektronskoj pošti ili adresi stanovanja, ili vaš telefonski broj.

U cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od vas statističke podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili.

Koristimo datoteke „cookies”, kao i druge Internet tehnologije za održavanje svoje prezentacije na Internetu i programe u vezi sa elektronskom poštom. Ne koristimo ove tehnologije da bismo sakupljali ili čuvali vaše lične podatke, niti se uz pomoć njih mogu preneti virusi ili ostali štetni programi na vaš računar.

SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Podatke o korisnicima nećemo deliti s trećima, niti ćemo im navedene podatke prodavati ili na neki drugi način ustupati, bez eksplicitnog pristanka korisnika.

SIGURNOST PODATAKA

Preduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne korake da osiguramo i pomognemo da se spreči neovlašćen pristup, da sačuvamo sigurnost podataka i da ispravno koristimo podatke koje prikupimo online.